Al drie generaties lang verzorgen wij uitvaarten met zorg en respect.

Een dierbare verliezen is een bijzonder ingrijpende gebeurtenis. Als familiebedrijf streven we ernaar om u op een persoonlijke, waardige en integere manier te begeleiden tijdens deze moeilijke periode. 

Naast de praktische regelingen die we graag voor u uit handen nemen, willen we vooral dat u zich gehoord en begrepen voelt. Bij De Ras Uitvaarten staan wij steeds voor u klaar met welke vraag dan ook; rond stervensbegeleiding, een uitvaart regelen, tot de rouwbegeleiding na een groot verlies. Neem vrijblijvend contact op met ons als u hier vragen bij hebt, wij helpen u graag verder. 

Jill De Ras

Jill De Ras

Wendy Meul

Wendy Meul

Marie-Anne De Deyn

Marie-Anne De Deyn

Geschiedenis

Wij zijn ondertussen al meer dan 75 jaar lang een gevestigde waarde in Lede en omstreken. Het bedrijf startte klein in 1945 op het einde van de Tweede Wereldoorlog toen wijlen Georges De Ras stopte met het rondbrengen van steenkool in zijn koets, en begon te helpen met het ophalen van overleden soldaten. In 1978 nam zijn zoon, Willy De Ras, het roer over. Hij zette meer dan 40 jaar lang de traditie verder tot uiteindelijk zijn dochter, Jill De Ras, overnam in 2019. De opzet bleef doorheen de jaren steeds hetzelfde: inzetten op kwaliteit, alles op maat van de klant. 

De Ras Uitvaartzorg investeert ondertussen nog steeds in de toekomst. Onze medewerkers blijven zich continue bijscholen en zijn gediplomeerde begrafenisondernemers.