Afscheid met zorg en stijl

Livestream

Volg de livestreams hier

Uw uitvaart vooraf regelen

Uw uitvaart vooraf regelen

In de loop der jaren is de taboesfeer rond de dood aan het verdwijnen, en denkt men er meer aan om zijn of haar uitvaart op voorhand te regelen.
Wij brengen u graag volledig vrijblijvend op de hoogte omtrent de mogelijkheden van een uitvaart.
Uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding

Na het overlijden van uw dierbare staan we voor u klaar om samen alle wensen en mogelijkheden te bespreken. We streven er naar om elke uitvaart volledig op maat te voorzien, dicht bij de persoonlijkheid van de overledene en de keuzes van de nabestaanden. Daarbij maken wij graag het verschil en zorgen we ervoor dat u met een goed gevoel terug kijkt op het afscheid van uw dierbare. Het verdriet kunnen we niet wegnemen, wel de zorg om uw dierbare op een liefdevolle manier te herdenken.

Iedereen heeft zijn eigen ideeën en dat maakt iedere uitvaart uniek. Of het afscheid nu plaatsvindt in de aula van het crematorium, tijdens een kerkelijke plechtigheid, op een plaats waar uw dierbare graag kwam of intiem in onze familiekamer, alles is bespreekbaar. We staan garant voor een eigentijdse uitvaart die ruimte laat voor persoonlijke invulling. Met inspiratie uit de wereld van vandaag. Wij zijn er om u te ondersteunen en ontlasten.
Nazorg

Nazorg

De nazorg is een onderdeel van de uitvaart dat in veel gevallen vergeten wordt. Ook daar staan wij klaar om u bij te staan. Neem gerust contact om meer uitleg.

Naast heel wat administratie en de praktische kanten is er ook het emotionele wat vaak verzorging nodig heeft.

In veel gevallen hebben we samen al een traject afgelegd waardoor er een vertrouwensband ontstaat. In ons team is Wendy er om u verder mee te nemen in dit proces, ze is immers al jaren vertrouwd in het begeleiden van mensen met rouw- en verlies, ze is ook kindertolk en familiesystemen kennen voor haar geen geheimen.
Familiekamer

Familiekamer

Op afscheid nemen staat geen tijd. In onze nieuwe vestiging in Berlare kan u, naast onze klassieke rouwkamers, ook gebruik maken van onze familiekamer. Deze intieme ruimte biedt de mogelijkheid om op uw eigen tempo het rouwproces te starten in een familiale sfeer.

De kamer doet dienst als centraal punt om afscheid te nemen, zolang het nodig is, op uw eigen ritme. U en uw familie kunnen in alle rust afscheid nemen, zonder afspraak. Er is een aparte ingang voorzien en u krijgt toegang met een eigen code. Zo geniet u van de nodige discretie en kan u langskomen wanneer uw wil.

De huiselijke inrichting wijkt volledig af met het klassieke concept van een funerarium. Indien gewenst wordt er ook catering voorzien. Waarom geen Duvel of wijntje drinken als je dat met je dierbare vroeger ook deed? Neem op uw eigen manier afscheid, op een plaats waar u uzelf thuis kan voelen. Alles kan en alles mag.

Hier kan ook in familiale en intieme kring een afscheid plaatsvinden.